Heikki Sairanen

Kuinka konservatiivi pärjää, kun tasa-arvoinen avioliittolaki menee läpi?

Tasa-arvoinen avioliittolaki on vastatuulessa tänään. Näyttää siltä, että Kokoomuksen, Keskustan, Kristillisdemokraattien (KKK) ja perussuomalaisten koalitio tehneen selvää jälkeä tasa-arvoisesta avioliittolaista. KKK ja kaverit pitivät rivinsä varsin hyvin kasassa. Perussuomalaisten kohdalla taitaa olla selvä, että avuksi tulivat ryhmäkuri ja Soinin mahtikäskyt. Muilta puuttunee munat ja munasarjat muuten vain.

 

Koska lakivaliokunta mokasi, seuraavaksi puuhataan aloitetta ja se epäilemättä saadaan hyvin pian eduskunnan käsittelyyn. Lain kohtalo kansalta tulleena on vähän siinä ja siinä. Voi olla, että menee läpi tai ei mene. Joka tapauksessa liberaalien on turha masentua. Netissä kiertävä kuva selittää asian aivan selvästi:

 

Kuvasta näkee ihan selvästi, että 90-luvulla nuoruutensa suurimman osan viettäneet eivät tasa-arvoista avioliittoa pelkää. Massojen kulttuuri on tehnyt homoista tavallisia ihmisiä ja on meidän kaikkien kaveripiiriinkin mahtunut tarpeeksi monta julkihomoa. Homon tai lesbon kaveri tuskin haluaa estää kaverin häitä. Odottelemme siis muutaman vuoden ja saamme nuo vanhimmat tyypit pois, niin eiköhän se tasa-arvoinen avioliittokin saada läpi.

 

Miten sitten tasa-arvoisen avioliiton vastustajien kannattaa varautua tähän vääjäämättömään tappioon, joka hiipii vuosi vuodelta lähemmäs?

 

Tässä muutama ystävällinen ohje:

 

  • Jos avioliittosi onni rakentuu seksuaalivähemmistöjen epäonnen varaan, suosittelen pariterapiaa ja avioeroakin kannattaa ehkä harkita.
  • Jos pelkäät moniavioisuuden valtaavan maan, kannattaa varmaan jutella moniarvoisuudesta. Siinä riittää toki keskusteltavaa.
  • Jos avioliiton määritelmäsi perustuu lapsien hankkimiseen, suosittelen lakialoitetta vanhojen ihmisten avioliiton kieltämiseksi.
  • Jos lasten kasvatuksesi perustuu vahvasti vanhempien sukupuolielinten eroavaisuuksien esittelyyn, suosittelen soittoa poliisille. Olet epäilemättä rikkonut jo jotain lakia.
  • Jos uskontosi edellyttää, ettet mene naimisiin samaa sukupuolta olevan kanssa, kannattaa varmaan olla menemättä naimisiin samaa sukupuolta olevan kanssa.
  • Jos pidät homoutta luonnottomana, ei kannata ruveta biologiksi. 
  • Jos pidät samaa sukupolta olevien seksiä äklönä, kannattaa jättää sellainen seksi tai siitä fantasiointi vähemmälle.
  • Jos sanojen merkityksellä on sinulle niin paljon väliä, että haluat tehdä toiset onnettomiksi määritelmän säilyttämiseksi, suosittelen, että keksit ihan oman kielen  ja käytät vain sitä. Möfpöfmöf pysyköön sitten loputtomiin sellaisena kuin juuri sinä haluat.
  • Jos pelkäät, että samaa sukupuolta olevien lapsia kiusataan vanhempien erilaisuuden vuoksi, voit varmaan ehdottaa kaikkien lasten erilaisuuksien kieltämistä. Siinä riittää savottaa ennen vanhempiin puuttumista ja saattaa tulla muutama mutka matkaan.

Eiköhän näillä ohjeilla selvitä sitten muutaman vuoden kuluttua, konservatiivit!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Touko Apajalahti

Perussuomalaisen valiokuntajäsenen perustelut olivat kyllä mainiot: vaikka itse kannattaa esitystä, ei voi äänestää sen puolesta valiokunnassa mm. koska se olisi vastoin ryhmäpäätöstä (ryhmäkurittomaksi itseään mainostavissa perussuomalaisissa) ja koska siitä ei ole hallituksen esitystä (muissa asioissa perussuomalaiset eivät ole näin hartaasti hallitusta kunnioittaneet).

Mike Amory

Et taida tietää sitä, että ainoana puolueena perussuomalaisilla ei ole ryhmäkuria! Punikeilla ja kaiken maailman punaviherhörhöillä on eduskunnassa ryhmäkuri, mutta ei perussuomalaisilla! Mitäs tähän sanotte, Stalinin oppipojat ja -tytöt? Perussuomalaiset saavat äänestää ryhmän päätöstä vastaan, jos he kertovat kantansa reilusti ryhmän edessä. Mitään muuta ei vaadita.

Käyttäjän heikkisairanen kuva
Heikki Sairanen

No eipä uskaltanut tällä kertaa äänestää, vaikka vaalikoneissa oli tullut luvattua olla tasa-arvoisen avioliiton puolella. Minusta kuulostaa siltä, että käsky kävi. Voi olla, että teoriassa saa olla erimieltä, mutta käytäntö on sitten toinen juttu.

Sivunmennen täällä viherstalinistishörhöilypuolelle Vihreät on tunnettu porukka siitä, ettei meillä ole ryhmäkuria. Tietenkin sosiaalinen paine ja vastaavat ovat ja eivät ne ihan pieniä asioita ole.

Käyttäjän juhanikahelin kuva
Juhani Kahelin

Sairasen kirjoitus tökkii. Se on epäasiallinen. Se on karhunpalvelus tasa-arvoiselle avioliittolaille.

Pelehtiminen kansanedustajien syntymävuosilla on asiatonta. Se särähtää ikäsyyllistämisen tai ikärasismin suntaan.

"Odottelemme siis muutaman vuoden ja saamme nuo vanhimmat tyypit pois". Erittäin rumaa Sairasen tekstiä. Ettekö jo kuolisi.

Vanhimmat tyypit pois = homot ja lesbot pois. Tasan yksi ja sama asia. Teidän liberaaliutta ja johdonmukaisuutta.

Sairasen kirjoituksessa on myös heppoista "kausaaliajattelua". Entä jos lain kannattajista tulee vanhenemisen myötä lain vastustajia?

Minulle itselleni on täysin yhdentekevää millaisia avioliittoja tai millainen avioliittolaki on. Kaikki käy. Enemmänkin ihmettelen, mitä hittoa tämä asia ylipäänsä valtiolle ja lain piiriin kuuluu. Se että koko ajan käännytään valtion puoleen, vaaditaan tällaista tai tuollaista lakia, on äärimmilleen mennyttä valtiouskoisuutta. Kaikki avioliittolait kuuluvat taivaan tuuliin, tämä on minun kantani.

Käyttäjän heikkisairanen kuva
Heikki Sairanen

Ihmiset vanhenee. Ihmiset jäävät eläkkeelle eduskunnasta. Get over it.

Mike Amory

Kaavio syntymäajoista osoittaa vain sen, että järki tulee päähän jossain 30 ja 40 ikävuoden välissä. Bloggaaja voi odottaa vaikka 1000 vuotta ja silti kaavio näyttäisi samalta.

Sitten on vielä nämä punaviherstalinistit, joilla on ihan oma agendansa tuhota Suomen ja koko Euroopan perinteiset arvot.

Käyttäjän heikkisairanen kuva
Heikki Sairanen

Haluaisitko määritellä, mitä nämä perinteiset arvot mahtavat olla? Suomessa on aina ollut homoja. Euroopassa on ollut aina homoja. Arvot on heilläkin aina ollut.

Lienee selvä, että kaavio olisi näyttänyt tasa-arvon puolustajille paljon synkemmältä kymmenen vuotta sitten. Nyt näyttää aika paljon valoisammalta ja rehellisesti 10 vuoden päästä taitaa olla turha kuvitella, että tästä edes kyseltäisi mielipiteitä. Ei nykyäänkään kukaan enää kohkaa naisten armeijaan pääsemisestä.

Mike Amory

Koti, uskonto ja isänmaa ovat niitä perinteisiä arvoja, jotka punikit tahtovat tuhota. Homoja on n. 1% väestöstä, eli minimaalisen vähän, onneksi. Homoilla on oma homokulttuurinsa, mutta se heille sallittakoon.

Eduskunnassa homoliittojen kannattajia on selvä vähemmistö ja niin tulee olemaan ainakin seuraavat 100 vuotta. Sen jälkeen onkin edessä muslimien valtakausi, jolloin homot päänsä menettämisen pelosta menevät takaisin kaappeihinsa.

Käyttäjän heikkisairanen kuva
Heikki Sairanen Vastaus kommenttiin #21

Koti: Tasa-arvoinen avioliitto vahvistaa monen lapsen kotia.
Uskonto: Tasa-arvoinen avioliitto sopii monen uskontoon ihan hyvin.
Isänmaa: Tasa-arvoinen avioliitto varmaan lisää isänmaallisuutta, kun kaikki voivat saada valtion tuen. Samalla tehdään ulkomaailmalla selväksi, että kuulumme nimenomaan länsimaihin arvoiltamme.

Ben Kaergin

Mistä muuten tuo maaginen KKK? ´Kolme Kivaa Kirjainta´?

Onko sinulla niihin yhtymäkohtia,vai käytitkö niitä ainoastaan efektinä?

Ps. Suomessa eivät juurikaan (ainakaan vielä,onneksi) ole pihoilla puiset ristit palaneet.

Käyttäjän heikkisairanen kuva
Heikki Sairanen

Ihan vaan näppärästi ja viattomasti lyhensin kolme puoluetta, jotka kaatoivat tuon esityksen. Kaikki vastuu jääköön lukijalle. :-)

Ben Kaergin

Kokkarit,Krisselit ja Kepsut. Sitä aavistelinkin.

Lukijakunta kantanee asiassa vastuunsa. :D

Toimituksen poiminnat