Heikki Sairanen

Kaikki blogit puheenaiheesta Energiewende

Epäonnistunut Energiewende

Energiewendeä on mainostettu käänteentekevänä energiantuotannossa.  Se tavoitteena on ollut siirtää Saksan energiantuotanto uusiutuvia energialähteitä käyttäen ympäristöystävälliseen, vähähiiliseen, luotettavaan ja halpaan energiatuotantoon. Yhtenä osana Saksa on myös päättänyt luopua Ydinvoimasta.

Viheriöiville niityille

Ilmastonmuutosta voi parhaiten torjua niityillä. Tiede on nyt selvittänyt, että C4 kasvit torjuvat ilmastonmuutosta tehokkaasti, mistä ei aikaisemmin tiedetty.

Saksasta kantautuu enenevässä määrin tietoa Energiewenden tulevan luultua kalliimmaksi ja ongelmien lisääntyvän, mitä pidemmälle edetään. Tieto on pettymys saksalaisille, kuten myös kaikille Energiewendeen uskoneille.

Kun vain voitto, raha ja voima ovat tärkeitä

Windlobby saa kuulla kunniansa videolla Mythen und Wahrheiten zur Windkraft - YouTube, valehtelua, vedätystä... 

”Egal, was da wissenschaftlich festgestellt wird ... Solange viel Geld verdient wird mit den Windkraftanlagen, solange wird sich nichts ändern. Wie in anderen Bereichen auch, wo es nur auf Gewinn und Geld und Macht ankommt.”

 

Eine echte Energiewende! - Todellinen energian vallankumous!

Saksalaisilla on tullut jo mitta täyteen!? Nyt tarvitaan todellista energian vallankumousta! "Dabei bräuchten wir wirklich eine echte Energiewende!" 

Merkel kaatumassa - Uusi aika koittamassa?

Saksalaisen valta-/totuusmedian vihreät toimitsijat ovat istuttamassa innolla vihreitä hallitukseen ns. Jamaika-koalitioon.

Valtavan valtiovetoisen media-apparaatin valta on kuitenkin murenemassa.

Saksan vihreä energiakäänne on sysimusta

Talouselämä uutisoi asian, jonka energiapolitiikkaa faktapohjalta seuraavat ovat tienneet jo pitkään: Saksan vihreä energiavallankumous on epäonnistunutta, sysimustaa politiikkaa jota ohjaavat faktojen sijaan fanaattinen ideologia ja katteeton optimismi.

Ilman tutkimusta ei saada tietoa tuulimelusta

Suomessa etenee tuulivoimaloiden pystytys nyt ripeästi pitkin Pohjanlahden rannikkoa. Ei kuitenkaan ilman esiintulleita haittavaikutuksia, viimeksi nyt on käsitelty Siikaisten kanala asiaa, missä kanojen väitettiin kuolleen ilman näkyvää syytä. http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/215574-tuulimelu-ja-kanagate

 

How to stop climate change - for real?

Climate change is a fact, but not all the solutions for it have been proven. Many politicians are campaigning with enthusiasm for their favorite strategy, often with a hand smoothly reaching for the taxpayer’s wallet.

Nuclear power and renewable energy including wind, solar and biomass are commonly proposed as a cure for climate change. The most reliable estimates tell us that wind, solar and nuclear should release the least carbon dioxide, as seen in this picture:

Kuinka ilmastonmuutos oikeasti pysäytetään?

Ilmastonmuutos on tosiasia, mutta sen ratkaisuehdotusten taso vaihtelee. Erityisesti vaalien alla ratkaisunsa puolesta kampanjoijia liikkuu runsaasti, moni heistä käsi innokkaasti veronmaksajan lompakkoon kurkottaen.

Saksan energiakäänne – Eija-Riitta Korhola tuuliajolla

Meppi Eija-Riitta Korhola blogillaan ”Haaveilijoille puuhamaa” on aivan oikeassa toteamallaan ”Hiilidioksidiin tuijottamisen sijasta tarvitaan kokonaisvaltaisempaa ilmastopolitiikkaa ja saasteidenehkäisyä”, mutta unohtaa itse samalla itsepetoksellisen epätoivoisesti kokonaisvaltaisen saasteidenehkäisyn ja uusiutuvien energioiden käsittämän glo

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä